Osana vuoden 2017 jatkuvaa valokuvausprojektiani Sata kuvaa Rautalammilta, kuvaan rautalampilaisia ihmisiä ja rautalampilaista kulttuurimaisemaa. Savijärvi on kirkonkylän vaihtelevalle luonnonmuodolle ominainen pieni järvi lähes kätkössä Riihipellontien, Pentti Lyytisen tien ja Korholan tien varsilla. Se lienee muodostunut samoissa jääkaudenaikaisissa geologisissa prosesseissa, jossa alueen muutkin luode-kaakko -suuntaan syntyneet järvi- ja harjumuodostelmat ovat syntyneet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s