Ennen uintia
Ennen

Alkukesällä asetin itselleni tavoitteeksi puolimatkan triathlonin ensi kesänä. Päätin aloittaa hankalimmaksi kokemastani asiasta, eli uinnista. Nyt, kun takana on vajaa 15 km kauhottua Savijärven vettä takapihalla, uskallan sanoa, että uintihaasteen ensimmäinen osa on selätetty. Selviän 1,9km uinnista n. tunnissa. Tänään oli ajatus kokeilla matka käytännössä ja tutkin maamerkit Maanmittaushallituksen karttapaikasta 1,9km uinnille Savijärvellä. Maamerkit olivat kuitenkin hieman heppoiset, mikä sitten kostautui.

 

 

Jälkeen uinnin
Jälkeen

Matka jäi nimittäin valitettavasti pari sataa metriä vajaaksi, koska en osannut tulkita merkkejä ihan oikein. Kauhoin siis kartalta ja kellon gps-dataa tulkiten n. 1,7 km aikaan 0:50. Tähän sisältyi myös pieni kiepaus rantaan viimeisen 300m kohdalla (missä sopivasti onkin puronsuu niemessä levähdyspaikkana), koska pohjelihas oireili krampista. Minuutin-parin venyttelyt ja uskaltauduin taas matkaan, mutta hyvin käsivetovoittoisesti. Viimeiset sadat metrit pistelinkin pienen levähdystauon ansiosta varmaan uimalenkin nopeinta vauhtia. Pintavesi oli vielä varmasti lähellä 20 astetta, mutta paikoin oli jo paljon kylmempää vettä pinnassa. Kohta alkaa olla märkäpuvun paikka, ainakin näin pitkillä lenkeillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s