wp-image-928176102jpg.jpg
Keskusta johtaa kannatusmittausta

Tästä se lähtee. Paikallislehti Sisä-Savo (30.3.2017) julkisti teetättämänsä gallupin luvut, jotka kertovat, että luottamus Keskustaan on säilynyt tai jopa vähän nousussa Rautalammilla. Tällaisia lukuja on mukava nähdä, mutta mitään ei ole vielä ns. plakkarissa. Ennakkoon on ehtinyt äänestää vasta jokunen prosentti. Lievä nousu, joka tuntuu tietysti hyvältä, mahtuu myös reilusti marginaalin sisään.

Vaalitulos tehdään täällä Rautalammilla näinä päivinä. Ennakkoon äänestävät varmimmat, nyt on korkea aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Tämä ajatus on varmasti sama jokaisessa puolueessa, oli gallupsijoitus hyvä tahi huono. Meitä Rautalammin keskustalaisia tämän tuloksen pitää ajaa tekemään kaikkemme, että kuntalaisten meille osoittama luottamus saadaan realisoitua ääniksi laariimme. Rautalammin keskustan mahtavalla ehdokasjoukolla siihen on kaikki mahdollisuudet. Tästä se lähtee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s