Moi. Olen Juho Pahajoki. Olen ehdolla Rautalammin kunnanvaltuustoon kunnallisvaaleissa. Olen 34-vuotias opettaja ja perheenisä. Harrastan monipuolisesti liikuntaa ja kulttuuria, sekä yhteiskunnallisia rientoja.

Minulle tärkeitä asioita ovat lapsiperheiden ja nuorten asiat, ja toki opettajana koulu- ja sivistysasiat. Mielestäni tarvitsemme panostusta perhetyöhön ja varhaiseen tukeen varhaiskasvatuksessa ja peruskoulussa – silloin tuki on kaikkein tehokkainta. Tällä vaalikaudella olen ollut laittamassa kuntoon koulukiinteistöjä, puolustanut kotihoidontuen kuntalisää, museon rahoitusta ja ollut nostamassa RautUn seuratyöntekijän tukea.

Emäpitäjä on kulttuuripitäjä. Rautalammilla tulee jatkossakin satsata monipuolisesti kulttuuriin mm. tukemalla museota ja takaamalla kirjasto- ja muuhun kulttuurityöhön tarpeeksi varoja. Kirjasto on myös nuorisomme olohuone. Se on lähikulttuuripalvelu vailla vertaa.

Kuntapolitiikassa olen tiimipelaaja, joka haluaa rakentaa yhteisymmärrystä ja päästä tuloksiin yhteistyöllä. Toivon saavani palvella Rautalampia myös tulevalla kaudella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s